miercuri, 2 februarie 2011

Spune-mi în ce zi te-ai născut, ca să îţi spun ce face Mercur, Saturn şi Uranus pentru tine...

Influenta zilei de nastere in zodia ta.


Dupa cum stiti, caracteristicile unei persoane nu depind numai de constelatia traversata de Soare la momentul nasterii – horoscopul traditional european. Aproape la fel de important este ascendentul – adica planeta care se afla la orizont la ora nasterii – spunandu-se ca aceste caracteristici influenteaza persoana mai ales dupa varsta de 30 de ani, dar si constelatia traversata de luna in momentul nasterii, care determina principalele dorinte ale respectivei persoane, sau planeta aflata la zenit, care spune multe despre aptitudinile profesionale. Mai putin se stie insa ca si ziua din saptamana in care te-ai nascut influenteaza caracteristicile zodiei tale. Exista chiar un zodiac birmanez bazat pe aceste zile, care include 8 zodii (miercurea fiind guvernata atat de Mercur, cat si de Rahu). 



Luni: Daca te-ai nascut lunea, esti protejata de Luna, iar in zodiacul birmanez faci parte din zodia tigrului. Esti o persoana activa, nu iti place sa stai sau sa vezi oameni stand. Atat de activa incat uneori devii inconstanta. Esti posesiva si grijulie, uneori exagerat de grijulie. Cu cat te vei lasa mai mult ghidata de intuitie si de sentimente, cu atat mai usor iti va fi sa atingi succesul. 

Marti: Esti protejata de planeta Marte, iar in Birmania te-ai numi leu. Ai talent de lider si multa vointa, esti tentata sa le iei apararea celor slabi si sa dai dovada de noblete. Cand te superi insa, devii impulsiva si poti distruge tot ce ai construit. Cu cat mai organizate sunt lucrurile in jurul tau si cu cat mai multa putere de decizie ai, cu atat iti va fi mai usor sa reusesti in viata.

Miercuri: Daca te-ai nascut miercuri pana la pranz, esti protejata de Mercur, iar daca te-ai nascut in a doua parte a zilei, esti protejata de Rahu, sarpele care inghite luna. Faci parte din zodia Elefantului. Esti entuziasta si imprevizibila, traiesti fara griji, unoeri exagerezi cu entuziasmul si dai de incurcaturi. Daca esti nascuta sub protectia lui Rahu, firea ta devine chiar contradictorie – devii imprevizibila chiar si pentru tine insati. Altminteri, esti independenta si iti place sa rezolvi lucrurile fara ajutorul celorlalti. In viata ai nevoie de intimitate si de libertate de miscare. 

Joi: Esti protejata de Jupiter, iar in zodiacul birmanez esti sobolan. Nu te speria, sobolanul e vazut ca un animal inteligent si viclean, care stie sa se descurce si sa exploateze chiar si cele mai mici posibilitati. Cand iti propui ceva, esti de neoprit. Iti place sa filozofezi, atat de mult incat uneori devii ipocrita. Te imprietenesti usor cu ceilalti si, pentru a avea succes, este recomandat sa alegi o cariera care presupune comunicarea si diplomatia. 



Vineri: Daca te-ai nascut vinerea, esti protejata de Venus si faci parte din zodia birmaneza a porcului de Guineea. Ai inclinatii artistice, dar si o predispozitie spre lene si comoditate. Esti sensibila, dar si exagerat de pasionala in dragoste, uneori chiar vulgara. Esti milostiva, dar si orgolioasa. In viata va va purta noroc tot ce este frumos si artistic.


Sambata: Te-ai nascut sub protectia lui Saturn si faci parte din zodia dragonului. Rolul tau cel mai bun este acela de a-i ajuta pe ceilalti, pentru ca astfel sa poti evolua. Esti mana dreapta ideala pentru orice lider, cu conditia sa accepti unul. Ai simtul umorului dezvoltat si stai bine si cu forta fizica. Pentru a avea succes in viata trebuie sa ai grija in slujba cui iti pui calitatile.


Duminica: Esti nascuta sub protectia Soarelui si faci parte din zodia Garudei, puternica pasare din mitologia orientala. Esti puternica si iti place sa accepti provocarile, fiind mereu plina de optimism. Stii sa ii ajuti si sa ii inspiri pe cei din jur. Esti predispusa spre rolul de lider, insa trebuie sa ai grija sa nu cazi in pacatul mandriei exagerate. Pentru a avea noroc, trebuie sa ai incredere in tine si in fortele proprii.

Mai multe aflati aici.

6 comentarii:

  1. ah, cat de bine mi se potriveste, fir-ar... ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred in chestiile astea, sunt general valabile :P

    & caracteristicile unei persoane nu depind de ziua in care s-a nascut..nici de culoare ochilor, parului, inaltime ... doh... depind de alti factori: socio-culturali, educationali, in primul rand de relatia mama-copil...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cred în d-astea, dar se pare că s-a potrivit perfect, deși nouă ne place să vedem doar ce știm că ne caracterizează, să ne regăsim în ceea ce citim:)

    RăspundețiȘtergere