miercuri, 23 martie 2011

Fara titlu (2)...

        Nu stiu ce sa scriu. Nu stiu daca ar trebui sa mai scriu, ca oricum nu ati intelege nimic. De fapt nici nu vroiam sa deschid calculatorul. La ce bun. M'am gandit totusi ca mai sunt vreo doua persoane care si'ar pune intrebari, daca nu m'ar vedea. Nu, n'am murit, inca.
       Am scris dincolo o "dedicatiune" pentru ea. Citeam pe blogul lui Amy ca " Orice ai face în viaţă va fi nesemnificativ, dar este foarte important să faci ceva,pentru că nimeni nu va face!". Eu ce naiba sa mai fac ? Nu imi mai vad rostul. Nu mai vad nimic roz,rosu,verde. Inainte vedeam elefanti roz,mov, ba mai mult ii coloram eu. In trei culori. Si iarba refuza sa iasa din pamant.Deci de unde sa imi iau veredele ? Ce imaginatie. Bolnava. Intru pe mess, ea nu era.Oricum stau pe invizibil. Dar pentru Dee Deee stau mereu online. Era doar Dee Deee. Imi zic hai sa'i scriu, ca ea mereu ma binedispune, mereu pot glumi cu ea. E un fel de pastila, care ma face sa zambesc, sa rad chiar, sa rad in hohote, dar si Dee Deee e in "depresiune pietrii dracului". Ce naiba se intampla cu lumea asta? Incotro ne indreptam ?
         Azi am primit vizita unui ciudat. De fapt soramea, nu eu. Am sa va povestesc din ce mi-a povestit ea. Era un tip care a venit de prin b(B)ucuresti, sa vanda. Ce sa vanda ? Produse forever. Am auzit cate ceva despre, dar nu ma pasioneaza. De fapt nu ma intereseaza. Deloc. Eu sunt sanatos tun.Doar "greierul" mi-e bolnav, dar nu, nu-s nebun. Si nu las pe nimeni sa patrunda acolo.Doar piticii mei au dreptul si uneori Patratzel, dar Patratzel e mai tot timpul ocupat cu alte tampenii. Asa, sa revenim la timpul ala. Cica avea o haina groasa, cu buzunare mari, in care tinea telefoane, o gramada de telefoane. Cravata alba, cu inimioare rosii care cica era murdara. Si ce a mai remarcat soramea, erau unghiile, care erau mari, dar mari, la toate degetele, parca erau dalea lipite. Ciudat zic eu. Al naibii de ciudat, pentru un barbat care vine sa iti prezinte ceva spre vanzare. Oricum eu sunt mai ciudat decat el, asa ca n'ar trebui sa il mai critic. Mare "afacerist, contrabandist,combinationist" pe langa oferta de produise "forever", tipul ii promite sora'mii o carcasa pentru raritatea ei de teleofon. Printre altele, i-a spus sora-mii ca el nu s'a uitat la televizor de vreo 3 ani, ca nu il ajuta cu nimic. La naiba. Aici sunbt perfect de acord cu "ciudatul". Pe orice post vezi doar despre al trei-lea razboi mondial, despre irinel si monica si despre pepe si querida. Hala. Asta pleaca. Trec ore. Ora 20:00. O suna asta pe sora'mea, ca deh, blonda i-a dat numarul, sa poata stabilii detalii( i-am promis un telefon nou, ce model vrea ea, dar nu, nu poate renunta la vechitura aia. damn, i mean DAMN )sa o intrebe ce culoare sa aibe carcasa si alte cele. Se vorbesc ei vreo zece minute, ba despre telefoane, ba despre forever, ba despre naiba stie ce si soramea, emotionata peste masura, asteapta pana miercurea viitoare, ca "domnul cu unghiile lungi" sa vina de la b(B)ucuresti cu magnifica carcasa de telefon(scuzati cacofonia).
        Cred ca intr'o noapte am sa o vopsesc pe sora'mea bruneta, satena, roscata, carunta. Si am sa o si tund. Asa, sa fie si ea la moda.Poate imi mai vin idei.
        Sora'mea se uita pe animal planet. Poate nu o mai tund.
        Sunt obosit.Scriu aiurea. Noapte buna.

4 comentarii:

  1. nu, nu, nu dorm...inca.
    asteptam sa vad reactia ta. daca te'am facut sa zambesti sau sa razi, e de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuzati si greselile de tipar si gandurile aiurea si tampeniile mele. Oricum am recunoscut ca sunt tampit. Si nu, nu o tund pe sora'mea. Sa se tunda singura. Eu nu sunt frizer.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Bianca Dobrescu : Ma bucur daca pot face lumea sa zambeasca, sa rada, dar acum ma simt clovn,colombin,sau ce stiu eu.
    Chiar nu ti-am dat nici un motiv sa zambesti, sau sa ranjesti, dar ma bucur ca tu poti face asta. Imi place sa vad lumea din jurul meu ranjind. Cred ca ai dinti frumosi, daca zambesti atat de des.

    RăspundețiȘtergere