luni, 3 ianuarie 2011

Ce ne poate defini mai bine pe noi,oamenii ? rochia ce`o porti la bal, parul roscat, blond sau brunet,masina din care cobori ? notele de la scoala sau muzica ce`o asculti ? in ce se masoara viata ta ? in clipele in care ti s`a oprit bataia inimii sau in numarul in care ti`a batut neincetat? in care dintre momente te`ai simtit mai viu ?
Sentimentele sunt cele care ne definesc.
In anul 2010 am zambit printre lacrimi; am iubit; am ales; am rabdat, simtind ca fiecare clipa e pretioasa; am iertat; am daruit; am ascultat; am simtit; am uitat; am zburat; am invatat ca ranile inimii pot fii usor vindecate;m-am inaltat; m-am aprins; m-am transformat; am alintat; am murit putin; am invatat ca pot fii fericit cu ceea ce am, dar ca pot continua sa visez la lucruri frumoase; am surprins; m-am indragostit; am tacut; mi-a fost dor; am invatat; am atras; am vrut; am respins; am tras linie si am adunat.
2010 a fost un an in care am invatat ca putearea sentimentelor ii face pe oameni egali.
In 2011 voi iubi inzecit, voi darui mai mult, voi ierta, ma voi scutura de orgoliu si voi pretui fiecare moment mai mult.
2011 va fi un an mai bun.
Voua va doresc ca 2011 sa va aduca sanatate, visurile voastre sa devina realitate,neajunsurile sa devina impliniri, iar fericirea sa va insoteasca la tot pasul.

10 comentarii:

  1. foarte dragut comentariul de azi. Iti multumim si iti uram si noi un an cat mai fericit, in care sa traiesti inzecit acele senzatii care ti-au facut viata mai frumoasa!
    Si, cum ai zis si tu, sentimentele sunt cele care ne definesc pe noi, oamenii. Dar uneori nu ar tb exteriorizate atat de mult pt ca, stii cum se zice, "faptele sunt cele care ne definesc". Poate ceilalti nu reusesc sa ne inteleaga asa de bine mesajul acestor fapte, izvorate in realitate din niste sentimente destul de puternice. Uneori sunt impulsive. Asa ca ar tb sa avem grija de ceea ce facem, pt ca de asta depinde imaginea noastra in ochii celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo..foarte frumos, mai ales k e din partea unui baiat :) si fie ca in 2011 sa ai numai ganduri de pace si bucurie in suflet.. intrasem initial ca sa-ti spun k am postat si partea a doua la povestire daca inca te mai intereseaza ^_^ ne mai auzim

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare - ai lasat un comment ''undeva'' - si a fost foarte tare - exact ce vroiam eu sa spun....dar mi-ai luat-o inainte - f dragutz

    RăspundețiȘtergere
  4. ''Ce ne poate defini mai bine pe noi,oamenii ? rochia ce`o porti la bal, parul roscat, blond sau brunet,masina din care cobori ? notele de la scoala sau muzica ce`o asculti ''

    Fie ca vrei, fie ca nu.... DA. asta ne defineste. Si stii de ce? Pentru oamenii in ziua de azi, sunt incapabili sa priveasca in spatele materialului, sa descopere principiile, valorile, ideile, sau alte lucruri. Deci, se rezuma la ce tzoale ai pe tine, din ce masina te dai jos, ce tarfa ai la brat (daca esti barbat) , sau ce gigolo te insoteste(daca esti femeie)... De aceea, multi omaneni, foarte multi, cand citesc spre exemplu un blog sincer, fara niciun gram de fictiune in el, arunca cu acuze proaste, fara sa incerce sa se gandeasca un pic la sufletul celui ce scrie.... Si fara sa se intrebe macar pentru o secunda ''dar daca e adevarat ce traieste''? ''oare ii e bine''? ''oare n-ar avea nevoie de o vorba buna in loc de critici deloc constructive''?

    Cred ca ai inteles aluzia. Daca nu, c'est la vie. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Amanto, nu cred că sentimentele ar trebui să ne fie în vreun fel influenţate de ţoale,de cluburile prin care iţi duci veacul sau de cheile maşinii pe care orice cocălar le învârte pe degete, pentru a atrage privirea piţipoancei; de statusul social sau de alte aspecte de genu'.Dacă e iubire, iubire să fie.Dacă e interes, nu e sinceritate,dacă nu e sinceritate, nu e loc de bine.
    N'am să uit vreodată vorbele unei actuale prietene, foste iubite (pe când eram amândoi mai necopţi la minte, aveam doar 17 ani),care mi'a făcut cea mai frumoasă declaraţie de dragoste : "te iubesc sublim si nebuneşte,atât de pur,total, nepământesc"...si fraierul de mine, atunci, în loc să mă bucur, coceam filozofii şi mă gândeam cum poate să nutrească ea astfel de sentimente pentru mine...prin ce cotlon al inimii şi'a cotrobăit ca să-mi declare asta...mă tot gandeam dacă e sinceră sau nu...si până la urmă am pierdut'o nu din cauza că eu nu eram capabil să învăţ a o iubi aşa ci pentru că nu am luat decizia potrivită la momentul potrivit.Am invăţat atunci că e mai bine să fii direct, să spui ce simţi şi ce gândeşti şi să iţi alegi prietenii şi/sau partenerul/partenera de viaţă funcţie de sentimente, pentru că ele sunt cele care ne poarta pe cele mai înalte culmi, nu interesul, nu banul.
    În altă ordine de idei, nu vreau prieteni care să mă menajeze,care să'mi tăinuiască lucruri sau cărora să le fie teamă să'mi spună adevărul pentru a nu mă răni.
    Am fost sincer cu tine şi ţi-am expus părerea mea.Nu ţi-am adus critici constructive sau neconstructive. N-am folosit aluzii, nici n-am fost sarcastic sau impertinent.
    Am să urmăresc în continuare blogul tău şi am să postez comentarii, fie că vrei fie că nu, pentru că mă regăsesc pe alocuri printre scrierile tale.Am trăit şi eu ce trăieşti tu, dar nu am fost niciodată amant.Nu imi plac amanţii.Nici amantele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Haosule organizat, suntem săgetători amândoi, poate de asta suntem gând la gând. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. multe ai mai facut in 2010:)) macar ai avut ocupatie...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nymphetamine,da. şi în 2011 voi face înzecit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. "in clipele in care ti s`a oprit bataia inimii sau in numarul in care ti`a batut neincetat?" superb.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Ce ne poate defini mai bine pe noi,oamenii ? rochia ce`o porti la bal, parul roscat, blond sau brunet,masina din care cobori ? notele de la scoala sau muzica ce`o asculti ? "
    Cam asta ne defineste la prima vedere. Desi cand ajungi sa cunosti o persoana, oricat de greu ar fi sa ajungi sa o cunosti, nu mai conteaza cum arata, ca e urata sau frumoasa, sau ca asculta rap,rock sau alte genuri de muzica.Conteaza ca este doar EA/EL atunci cand e in preajma ta.(parerea mea)

    Ai avut un an interesant. Sper ca anul 2011 sa fie si mai interesant pentru tine.Bafta sa faci tot ceea ce ti'ai propus. :)

    RăspundețiȘtergere