duminică, 16 ianuarie 2011

Damn,....I mean DAMN !

Televizorul, vechiul meu prieten, la care priveam cu drag înainte, la diverse emisiuni interesante sau mai puţin interesante,....am impresia că s-a tâmpit la cap, nu că ar avea el vreo vină, sărăcuţul. De la o vreme încoa' pe orice post de televiuziune ai privi, vezi doar cocălari şi pitzipoance care cică dau bine pe sticlă, fac rating, învaţă puştoaicele să se machieze,coafeze şi să agaţe bărbaţi cu 10-15 ani mai mare decat ele iar pe puştani îi invaţă ultima apariţie în materie de rujuri şi vopsele, ca să ştie şi ei sărmanii ce "pupăcesc" când merg in mall cu viitoarea posibilă consoartă, că acum nu mai e "valabil" , nu mai e "cool" să mergi cu o fată la cofetărie,sau să o duci in parc. Nu. Tre' să o duci în mall. Sau poate's eu de modă veche.
Dar să reveim la oile noastre. N-am să uit niciodată o fază. Stăteam la calculator şi butonam eu te miri ce în timp ce văru'mio se uita la televizor. La un moment dat mă intreabă el pe un ton uimit ce face tanti aia care stătea tolanită pe canapea. Puşlamaua se uita la "Ceao Darwin"( asta se întămâpla acum câţiva ani, pe când văru'mio avea 6 anişori ) şi văzuse o "piţi" tolanită pe canapea cu ţâţele p'afară şi în loc să se uite pe FoxKids unde sunt doar desene animate educative, nu cu "roboţi bătăuşi" şi cu chinezoaice jumătate dezbrăcate, el făcea ochii mari la "tanti aia despuiată",că o trebuit să îi dau o explicaţie.
Poi cum să te mai uiţi la TV, când pe toate posturile de televiziune vezi doar crime, tâlhării, accidente,dezastre naturale sau provocate de om, violuri şi....manele. Dar ne mirăm că(virgulă) copiii noştri sunt "emo", că nea' Caisă îşi despică femeia cu toporul şi apoi se aruncă de la etaj, sau că un şcolar de clasa a 2-a îi aruncă învăţătoarei cu ghiveciul de flori în cap...poi dacă aşa o văzut în desene, e de înţeles. Că pe mine mă interesează că Becali o petrecut de revelion cu Florin Salam şi i-o dat 1000 de euro pentru nu ştiu ce melodie, dar că jucătorii nu au plătite salariile de 2 luni ( nu că le-aş plânge de milă). Da,dom'le,sunt ştiri de interes general.
Înainte aveam posturile româneşti pe primele butoane, 1..2...3...şi apoi Mtv, Viva, Discovery,Animal Planet...şi altele, de la 23..24...25, încolo...dar acum naiba ştie, că şi ăştia s'or tâmpit. Bagă reclame când ţi-e lumea mai dragă sau apare un mesaj mare pe ecran, să îi urmăreşti şi săptămâna viitoare, când e episodul următor din "marea migraţie a urşilor polari".
Damn, I mean DAMN !!! 
"Ce mi-aş dori să mi se strice televizorul"


4 comentarii:

  1. Nu-i vina televizorului, e vina celor din televiuziune, si ai maaaare dreptate!!! Acum numai porcarii sunt la tv!!! Porcarii!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place modul tau ironic de a vorbi:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nymphetamine, am spus in "cv-ul" mau că mă cheamă Patratzel86 pentru că am colţuri :-P

    RăspundețiȘtergere