joi, 27 ianuarie 2011

Eşarfă în dar...

Lume, lumeeee, blogolumeeee....pentru că se apropie o zi importantă şi pentru că trebuie să îi fac un cadou şi pentru că e o finuţa şi pentru că îi plac chestiile înflorate, colorate, cu imprimeuri, practice şi pentru că încă e iarnă şi pentru că îi ţine de cald şi pentru că mie mi-a plăcut şi pentru că am de ales între 3 modele şi pentru că vreau şi părerea vostră şi pentru că am dat de o ştrumfiţă, care are şi ea eşarfe şi pentru că mi-a venit ideea ascultând melodia asta :


                                                     1.
                                                     2.
                                                      3.
Eu parcă aş opta pentru modelul al doilea.Voi ce ziceţi ?
Şi pentru că i-am mai comandat ceva pe net şi pentru că incă nu a ajuns şi pentru că atunci cănd va ajunge am să pun poze :-P

6 comentarii:

  1. Da, și eu tot modelul al doilea l-as alege, imprimeul e vesel și îi dă o notă de finețe și eleganță.
    Sunt sigură că orice ai alege îi va plăcea cu siguranță. Succes!
    P.S Îmi poți da și mie linkul site-ului?

    RăspundețiȘtergere
  2. da si eu tot pe al doilea l-as alege

    RăspundețiȘtergere
  3. 2!!!!!!! celelalte parca st fetze de masa:P

    RăspundețiȘtergere
  4. @C.L.M....să ne înţelegem, dragă C.L.M.,femeile musulmane poarta "fetze de masă", văluri, pături şi cearşafuri pe cap. Ghiocela mea poartă eşarfă, clar ? :-P

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))))))))))))))))) Da sa traiti:)) E vorba de model:)) e prea de fatza de masa;)))) intelegi tu:))

    RăspundețiȘtergere
  6. A doua mi se pare foarte frumoasa si e mai deosebita. Celelalte doua sunt mai practice, mai ales pentru acest sezon. Eu am una ca in prima imagine, doar ca difera cromatica (e doar cu negru si gri a mea). Are tesatura foarte deasa si tine de cald. Pe vreme ca asta, apreciez astfel de esarfe (da mai mult spre sal decat spre esarfa... fiind si foarte lata).
    Acum depinde de felul in care este prietena ta, daca ii plac chestiile speciale, one of a kind, a doua e cea mai buna alegere. Daca stii ca are nevoie de o esarfa pentru vreme "rea", celelalte doua sunt ractice (si dintre ele o aleg pe cea din ultima fotografie).
    Oricum, indiferent de ce vei alege, se va bucura pentru ca ai ales un obiect pe care-l apreciaza (si care, in opinia mea, n-ar trebui sa lipseasca niciunei fete) :D.

    RăspundețiȘtergere