marți, 18 ianuarie 2011

Leapşa...

Chiar mă gandeam ce să mai aberez pe bucăţica mea de blog, când dau de o leapşă.
E prima mea leapşă. Să vedem ce iese.


Wat was your first :


Pet. - animăluţ care va să zică...poi am avut iepuri, caţeluşi, peşti, papagali si o broască ţestoasă.
Car. - am avut o dacie mica, roşie, cu GPL, cu un geam care nu se putea închide, care se chinuia din toate mădularele să mă ducă la facultate şi la servici, cu care am cărat cărămizi şi care şi-a dat sfârşitul obştesc la Remat.
Job. - prima şi prima oară am muncit ca vânzător piese auto cu acte în regulă, iar fără acte, am muncit pe la bunici, mătuşi, vecini pentru câte un geam spart, pentru câte un kil de cireşe, pentru câte o carte...
Memory. - n'am să uit niciodată cînd am fost scos prima oară la tablă şi neştiind o iotă, am început să plâng, pentru că mi-era frică de liniarul de lemn al învăţătorului, care era şi directorul şcolii şi era tare sever. Abia în clasa a treia am făcut cunoştinţă cu "domnul liniar".
Crush. - m'am bătut prima oară pe la 5 ani cu cel mai bun prieten al meu de atunci, pentru o maşinuţă, dar pentru că el era mai "karatist" decât mine, am încasat-o. A doua zi mama mi-a cumpărat maşinuţa.
Discovery. - când eram mic îmi plăcea să mă joc "de-a doctorul" dar nu de oameni ci de animale, plante....şi se făcea că într-o zi am gustat răşină de copac, ca să-i "detectez" boala copacului.( dar asta s-ar potrivi mai mult la capitolul trăznăi, nu la "descoperiri" ). Dintre descoperirile serioase, îmi amintesc că am descoperit cărţile, pe la 6 ani,(dacă mergeam şi eu la grădiniţă, poate le descoperam şi eu mai devreme, ca tot omul )când am primit o carte de colorat care avea şi ghicitori.
Trip within borders. - vacanţele la bunici cred că au fost primele.
Trip abroad. - în Germania. păcat că nu am putut rămâne acolo sau oriunde dincolo de graniţele noastre.
Idol. - n-am avut niciodată un idol, doar persoane cărora să le cer sfatul sau pe care să le urmez
Creation. - cred că bastonaşele din clasa întâi.


Băniuesc că acum trebuie să o pasez şi eu mai departe (pe ea, pe leapşă).Deci să punem la treabă pe Nymphetamine,C.L.M.,Epro's(Constantin), şi Amy.

3 comentarii:

  1. foarte draguta leapsa ta. Ai amintiri frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. m-ai pus la munca, ah ? ei, o sa rezolv treaba asta in curand :))
    app, foarte frumos ai scris tu aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nymphetamine, multumesc. Sper să mă pui şi tu la treabă, :-)

    Rosaline, mulţumesc. Poţi să o preiei şi tu,dacă doreşti.

    RăspundețiȘtergere