joi, 7 aprilie 2011

Caut doctor de suflete.

       Punct si de la capat. Mereu am spus ca trebuie sa incep o viata noua alaturi de cineva. Total dezinteresat. Doar sa-mi mangaie sufletul. Nu cred  ca cer prea mult. M-am invartit in stanga, in dreapta,... pustiu. Ce naiba ? Chiar nu e nimeni ? Ma multumesc cu oricine. Cred ca oricine stie bandaja un suflet ranit. Eu am mainile legate, ca as face'o eu. Aaaa, dar nu am pregatirea necesara.
       Hmmm, dar poate fi totusi periculos. Nu toti oamenii se intorc sanatosi de la medic. Fir'ar...Poate ar trebui sa stau in ploaie.Asa poate m-as curata de pacate. Dar nuuuu, zilele trecute a plouat cu acid sulfuric. Oricum, nu m-a vazut nimeni ca am plans. Asta era intentia. Sa nu ma vada nimeni. Apoi am stat la soare, in speranta ca apa impregnata in mine se va evapora si eu ma voi evapora odata cu ea.Dar nu, nici asta nu s-a intamplat. Nici macar soarele nu mai imi e prieten. Isi lasa si el amprenta, adanc. Ma tarasc pana la primul spital. Caut un doctor de suflete.

8 comentarii:

  1. Măi nene, tu chiar nu poţi vedea partea bună din tot?
    Pot să par rea însă ţi-am tot spus: nimănui nu-i plac oamenii care-şi plâng de milă ori care atrag atenţia prin chestiile naşpa din viaţa lor.
    Dacă stăm să ne văităm şi să ne văităm, şi oarecum mai şi obligăm omu să ne citească, că dacă tot s-a apucat, roade şi din el curiozitatea, de.
    Pe mine mă supără că nu găsesc nimic nou aici. Aceeaşi iubire neîmpărtăşită, acelaşi cadru alb-negru bacovian.
    Eu te aştept vesel, cu chef de viaţă.
    Să ai o zi frumoasă!

    P.S.: Bună alegere, îmi place Placebo

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Bianca Dobrescu : Inainte de toate, nu sunt nene, mai tanti :P Apoi, n'am zis ca esti rea sau buna. Nu obisnuiesc sa cataloghez oamenii in buni sau rai. Toti avem zile bune,zile proaste. Se pare ca eu am parte daor de zile proaste de o perioada, dar asta nu inseamna ca nu am sa ies din cadrul alb-negru bacovian, cum il numesti tu.
    Astept si eu soarele pe strada mea si atunci ai sa ma vezi vesel.

    P.S.: Ma bucur ca iti place Placebo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce cauti aceea gasesti. Poate te invarti mereu in jurul acelorasi tipare repetitive.

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand nu cred ca ar trebui sa te multumesti cu oricine. Nu oricine te poate intelege, iar daca asta nu se intampla, nu are cum sa te "vindece". Probabil ca din cauza asta e pustiu in jurul tau. Eu cred ca ar trebui sa studiezi mai bine ce ai in jur, dar, cel mai important, ar trebui sa gasesti o metoda sa iti deslegi mainile si sa te vindeci tu singur. Atunci o sa vezi altfel lucrurile. Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ana : Ma multumesc cu oricine imi poate fii doctor de suflet, dar cum nu oricine poate sa fie...Am mainile legate pentru ca am luat tot felul de leacuri fara efect, dar nu-i nimic, pentru ca cineva m-a indrumat spre un sanatoriu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bro ai un premiu la mine pe blog:X

    RăspundețiȘtergere