marți, 29 martie 2011

As vrea...

        As vrea sa intalnesc persoana care sa nu ma judece dupa marca adidasilor pe care o port. Cineva care sa ma tina strans de mana si sa nu-mi dea drumul decat atunci cand trebuie sa manance. Sau nu. As hrani-o eu, cu toata dragostea.Ce bine ar fi. As vrea sa intalnesc persoana care sa nu ma judece dupa felul cum gandesc, sau cum reactionez la bine,frumos,urat.
       As vrea sa intalnesc persoana care sa ma intelega cand sunt trist, obosit, sa ma mangaie si sa vrea sa ne odihnim impreuna. Sa ma inteleaga cand sunt nebun, cand ma port ca un copil, cand iau decizii pripite, cand tip la persoanele dragi ca apoi sa imi cer iertare.
       As vrea sa intalnesc persoana care sa nu isi dea ochii peste cap cand imi descopera vreun defect.
       As vrea ca acea persoana sa imi acopere defectele, sa le corecteze, pentru ca nu pot fi perfect.
       As vrea ca acea persoana sa imi iubeasca ochii, mainile, dar mai ales sufletul asta tarat prin noroi.

8 comentarii:

 1. Defectele fac omul să pară aproape de perfecţiune, fără ele ar fi doar o bucată de carne ce se plictseşte, ce nu mai are cum să evolueze şi îşi aşteaptă cuminte moartea.

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Bianca Dobrescu : Cand iubesti, treci peste defecte, peste lipsuri, dar din pacate nu toata lumea e capabila sau nu toata lumea e dispusa sa faca asta.Eu ma plac pe mine si nu sunt narcisist.Greu cu perfectiunea asta,oricat te'ai stradui sa o atingi.

  RăspundețiȘtergere
 3. „perfecţiunea nu există” ar fi răspunsul celui mai inteligent om, căci nimeni nu s-ar fi lăudat că a atins-o, ori „cunoaşterea absolută”.

  Eu una,măcar mi-am creat un ţel din asta, vreau să ştiu totul, deşi nu voi ştii niciodată atât cât trebuie,şi vreau să reglez tot ce-i defect în mine, deşi mă plac cu fiecare zi, cu fiecare clipă, cu fiecare respiraţie.
  Eu da, sunt o narcisistă.

  RăspundețiȘtergere
 4. "All we need is just a little patience...", asta spune una din melodiile mele de suflet.
  O sa o gasesti si cand se va intampla asta, o sa o pastrezi o viata. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu cred ca exista astfel de persoana.In cel mai fericit,poti gasi o persoana dispusa sa va schimbati impreuna dar s-o gasesti de-a gata nu cred ca se poate.

  RăspundețiȘtergere
 6. @ Andreea : incep sa imi pierd rabdarea, speranta. Cand am sa o gasesc, fii sigura ca nu am sa ii mai dau drumul.

  @ Valentina : Poi daca acea persoana imi descopera defectele, eu sunt dispus sa ma schimb dupa bunul ei plac.

  RăspundețiȘtergere