marți, 22 martie 2011

Fericirea nu se cumpara. Fericirea se simte.

      Daca iti cumparam o luna patrata, erai fericita ? Imi zambeai ? Ma sarutai ? Dar ce naiba faceai cu o luna patrata? In ce consta fericirea ta ? Te pot acuza de furt calificat si omor cu premeditare ? Cum de ce ? Mi-ai furat sufletul si l'ai injunghiat pana au curs lacrimi de sange din el. Apoi, sa te asiguri ca e mort, ai calcat pe el, cu tocurile tale cui si vazand ca inca respira, te-ai gandit sa il ingropi la 2 metri sub pamant, sa fii sigura ca nu ai sa'l mai vezi vreodata. Sa fii sigura ca ca nu lasi nimic in urma. Nici un semn, nici o amprenta.
      Ahh, dar de ce imi pun atatea intrebari despre tine chiar si acum. De ce naiba nu pot sa traiesc, pur si simplu. Sa ma bucur de ceea ce am, putin, mult, bun, prost, dar macar e ceea ce am eu. Nu ceea ce astept sa imi ofere altcineva. Nu "goango", nu ne potriveam deloc. Eu simplu, tu complicata; eu negru, tu rosie; eu buburuz, tu goanga; eu fumator de aer, tu "fumatoare de vise"; dar nu, nu, nu, nu iti mai fac publicitate. N-as vrea sa ma injure vreun el.
       Imi beau veninul acum. Veninul pe care mi l'ai impregnat in piele. M'ai tatuat cu semnul diavolului intr'un moment de naivitate, dar eu nu imi vand sufletul. Prefer sa tac, sa mor in singuratate, sau sa ma insor cu o statuie. Stii, in "Parcul Eminescu" e o statuie care'mi place. Maine am sa merg sa o vad.Daca nu ploua. Ne intalnim acolo ? Poate pui si tu ochii pe "vreun statui".
       Acid ? Da.
       Ironic ? Al naibii de...
       Rece ? ...poate doar racit
       Suparat ? Trist.
       Absent ? Cu motivare.
       Cu regrete ? Doar pentru timpul pierdut.

5 comentarii:

  1. Dragule,

    Aş fi vrut o lună pătrată
    O lună inteligentă
    Nu ca un pai, artificial inteligent
    Căci primeşte lumină
    Direct de la lună pătrată

    Acum, ce faci? Mă confunzi atât de tare? Fir-ar să fie, ispita! De la bocanci ajung la toc cui? Eşti amuzant, zău.
    Vreau o lună pătrată, zidită din speranţe şi vise, din stropi de roşu şi fericire şi multă ciocolată. Vreau o lună pătrată!
    O lună doar a noastră, de fapt, o lună pe care îmi voi plânge de milă, pe care te voi plânge, te voi regreta, căci ştii cum fac în momentele mele de isterie, la un nerv te şi arunc.. Apoi regret..
    Împânzită de amintiri şi regrete, aştept. Aştept luna aia nenorocită pe care să-mi scriu viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Bianca Dobrescu : Draga mea, nu am bani sa iti cumpar o luna patrata, dar prinde'ma de mana si vom zbura impreuna pe luna si o vom face patrata, doar pentru ca iti doresti tu. Si vom ramane acolo cu luna noastra, de teama ca pamantenii se vor supara pe noi, pe luna noastra si pe dragostea noastra cu care am putut face atatea lucruri marete. Si vom ramane acolo, sa ne scriem impreuna viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. De la un timp esti foarte sentimental... wat's up? "gongule" puuup si tine minte, despues de la tormenta, sale el sol!

    RăspundețiȘtergere
  4. Soramea, partea mea intunecata, a acoperit soarele.De furtuna,pfuuu, ce pot spune...e o furtuna in sufletul meu. Vreau o gaura neagra in care sa dispar. Sunt invizibil, da-mi un buzz daca vrei sa vorbim.

    RăspundețiȘtergere