duminică, 20 martie 2011

un pesimist + o optimista = doi realisti ?

Am avut doua zile tampite. Al naibii de tampite.Si urmeaza o saptamana si mai tampita, cu ganduri aiurea, cu munca pana la epuizare, cu ploaie(nu ca nu as iubi ploaia, dar nu acum),noroi si oameni falsi.O multime de oameni falsi, de care nu pot scapa. Sunt colegii mei, care ma vor "tuns" dar eu nu vreau sa ma tund. Imi sta bine asa. :-) Sunt pesimist din fire, naiba sa ma ia, dar astazi am cunoscut'o pe ea. Ea, o straina. Nu stiu nimic despre ea,doar numele si ....franturi. Dar ce conteaza. Ceea ce conteaza e ca m-a facut astazi sa zambesc. Putini sunt cei care reusesc asta. Ea a reusit din prima. Cum ? Nu stiu. Intrebati-o pe ea.Are idealuri. Eu nu am, dar m-a facut din nou sa visez, sa vad departe, sa zambesc.
Hmmmm, de oameni ca ea ar trebui sa ma inconjor.
Multumesc, Andreea.

6 comentarii:

  1. Placerea a fost de partea mea...secretul meu e ca stiu cum sa ma bucur de fiecare lucru marunt si sa fac din ele niste minuni, pentru mine. Dar nu sunt mereu asa, sunt si trista uneori, iar prietenele mele stiu asta cel mai bine. Ai idealuri...mi-ai vorbit de cabana de la munte, vezi ca nu o sa uit.
    Cat despre saptamana ta cea grea, consoleaza-te stiind ca si a mea o sa fie la fel, cu diferenta ca eu o sa fac haz de necaz.
    P.S.1 incearca si tu asta. Te provoc!
    P.S.2 sunt asa cum m-ai citit pe blogul meu
    P.S.3 enjoy your pudding( chiar am pofta)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu o cunosti nici de o zi si te-a impresionat atat de tare incat ai scris ceva despre ea pe blog. presimt ceva acolo;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Andreea : inainte ma bucuram si eu de fiecare lucru marunt. stiam sa ma bucur de orice, mai bine zis. cabana e acolo, ma asteapta sa merg. uneori m-as muta acolo, singur, dar...
    Saptamana cea grea...hmmm...nu a inceput chiar atat de rau.Unul din olegi tot facea glume, ca vedea ca ceva e in neregeula si incerca sa ma binedipsuna.
    P.S.1 si P.S.2 fiind lamurite, ramane P.S.3: Eu m'am bucurat astazi de un pachet de pufuleti mai buni decat atunci cand eram copil si i-am mancat cu drag, pentru ca erau de la soramea :-)

    @ Nymphetamine : O stiu pe Andreea de o vreme, pentru ca ii urmaresc blogul, dar ieri am avut ocazia sa si vorbesc cu ea si sa imi dau seama ca e o persoana minunata. Ce presimti tu acolo? :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. ....dar te-ai plictisi singur, ai nevoie de muzica :) Stiam eu ca lucrurile vor fi mai bune pentru tine...eu am avut parte de muuulta ciocolata si de ora cu monstruletii mei dragi care m-au facut sa rad :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoooooooooooooooooooooooooooos!:X

    RăspundețiȘtergere